Otvorenie OH Gamča 2017

štvrtok 14.9., GAMČA

Otvorenie ďalšej olympiády je vždy udalosť, na ktorú čakajú študenti i profesori od galaprogramu tej minulej. Tento rok sa organizátori (triedy Septima a III.C) poponáhľali a OH odštartovali už druhý týždeň školského roka.

Už počas prvých troch vyučovacích hodín, ktoré boli normálne odučené, sme mali možnosť pozorovať posledné prípravy na blížiaci sa ceremoniál. Okolo jedenástej hodiny boli všetky triedy na svojich miestach. Tento rok zvolili organizátori atypické javisko, ktoré pozostávalo zo štyroch samostatných minipódií (vyvýšenú plochu vďačne využil i náš profesor-fotograf :)) a priestoru uprostred okruhu divákov.

Otvorenie započala pôsobivá súhra štyroch nadaných klaviristov. Hneď na to sa nám predviedli tanečníci a napokon sa slov ujali štyria predstavitelia olympiády. Humorné scénky možno niektorým čo-to napovedali o tajomnom názve tohtoročnej OH-čky, ale väčšinu pravdepodobne stále nechali v napätí. Následne prebehlo tradičné odprezentovanie tried (s mnohými veľmi nápaditými vlajkami), moderované hneď zo štyroch strán a prísahy súťažiacich i organizátorov. Olympijský oheň slávnostne zapálili triedne profesorky organizátorských tried, p. prof. Venglošová a p. prof. Rybárová. Napokon bol oficiálne odhalený názov OH Gamča 2017, a teda OH Kolobeh! Podrobný priebeh olympiády je možné sledovať na jej webovej stránke (oh.gamca.sk) alebo na facebooku (OH Gamča 2017).

Súťažiacim chceme v mene našej redakcie popriať veľa šťastia, profesorom a predovšetkým organizátorom pevné nervy!

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.