Grösslink v karanténe (info)

Napriek online vyučovaniu bývajú študentské dni v karanténe občas dlhé. Preto sa Grösslink vracia po dlhšej odmlke s nápadom, ako ho spestriť! Už najbližší štvrtok, 30.4. si spolu pripomenieme obľúbenú Gamčácku tradíciu, Noc filmov a literatúry, no tentokrát v online forme.

Podujatie začne diskusiou s hosťom, nasledovať bude premietanie filmu a nakoniec ešte spoločná, príjemne ladená online diskusia. V prípade, že vás nápad zaujal a premietania by ste sa chceli zúčastniť, nezabudnite sledovať Facebook udalosť (https://www.facebook.com/events/366289600935987/), kde sa budú objavovať všetky potrebné informácie, vrátane mien hosťa a filmu. Ak by sa nás zišlo v internetových vodách v hojnom počte, nie je vylúčené ďalšie kolo akcie, tak nezabudnite poslať aj svojich kamarátov a spolužiakov!

Záznam z diskusie:

2 thoughts on “Grösslink v karanténe (info)

  • 27. apríla 2020 at 16:56
    Permalink

    Dobrý deň, ak sa nemýlim tak aspoň minulý rok sme si volili filmy, ako my žiaci. Bude sa to diať aj tento rok, a ak áno tak ako to presne bude prebiehať?

    Reply
    • Zuna Hochelová
      27. apríla 2020 at 21:57
      Permalink

      Ahoj,
      veľmi pekne ďakujeme za otázku. Keďže zatiaľ tento online formát iba testujeme, prvý film sme vybrali my a možnosť výberu nebude. Ak by však podujatie malo úspech a opakovali by sme ho, určite výber žiakmi (s ohľadom na dostupnosť) zvážime. O všetkom budeme včas informovať.
      Zatiaľ dúfame, že si užiješ prvé premietanie 😉

      za redakciu, Zuna H.

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.