Labyrint prísloví: “Nie môj štýl humoru.”

25.5. 2017 bol posledný deň ústnych maturít a tak sme sa pre dobro maturantov my – sekunda a tercia – radšej nenachádzali v škole. Náhradným programom bolo predstavenie Labyrint prísloví v divadle Ludus.

Na margo scenárov, hercov a najmä vekovej kategórie sa neskôr ozvali názory ako: “Na môj vkus to bolo príliš detinské, nie môj štýl humoru. Podľa mňa pre mladšiu generáciu.”

“Dosť o ničom. Trápne narážky na dnešnú dobu s mobilmi (aby sa to páčilo deťom). Ešte pre mladšie deti cca 5-7 rokov.” “Hej, koho by neustále zaujímala nabíjačka, hlavne ak je v jaskyni.”

Ako posledné vyjadrenie uvádzame asi najrozsiahlejší komentár, ktorý to podľa nás veľmi pekne celé zhrnul: “Postavy boli v poriadku. Bolo ich dostatočne, ani veľa – tak, že sa ich nedá zapamätať, ani málo, keby už začali otravovať. Avšak zápletka bola nedotiahnutá do plného potenciálu. To isté sa dá povedať o nečakanom konci, pekne našľapnutý nápad na divadelné predstavenie, avšak mám pocit, že na scenári sa dalo zapracovať viac, vtipy, nečakané zvraty, efekty. Herci lepšie asi nešli. A to najmä, že je to (tipujem) nízko-rozpočtové predstavenie určené pre školy, deti.”

Takže hoci bolo predstavenie v pohode, všetci boli nešťastní, že sa nemôžu vzdelávať. 🙂

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.