ZMENY: Editoriál

Milé Gamčáčky a Gamčáci, milé čitateľky a čitatelia,

možno si už nespomínate, kedy ste sa naposledy s GrössLinkom videli. Veľa vecí sa za ten čas stihlo zmeniť, cez členov redakcie a jej vedenia, až po situáciu, v ktorej sa dnes všetci nachádzame a ako každý deň prežívame svoje životy. Aj to je jedným z dôvodov, prečo sa zmenila i obvyklá forma čísiel, a namiesto papierových strán dnes máte pred sebou internetovú formu nového vydania. V súčasnej situácii vízia tlačeného čísla nie je možná.

Všetci sa v týchto momentoch učíme zvládať nové situácie, vo väčšej či menšej miere, nech robíme čokoľvek. A aj to je jedným z dôvodov, prečo sme sa v redakcii pri vyberaní témy čísla nakoniec zhodli práve na téme Zmeny – vo všetkých možných zmysloch, ako je vidno na samotnom obsahu čísla. Cez zmeny v histórii, školstve, umení, články našich redaktorov sa venujú mnohým z nich.

Mnohí z Vás sa s GrössLinkom možno takto ešte nestretli a preto sa tešíme, že sme sa konečne navzájom zoznámili. A u všetkých ostatných dúfame, že i napriek všetkým zmenám si opäť nájdete cestu k školskému časopisu napriek všetkým zmenám, ktorým čelíme a ešte čeliť budeme. A taktiež v to, že nám tieto zmeny prinesú aspoň niečo dobré.

Príjemné čítanie!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.